Green phone icon "Call Nued".019-57-19-75
|
LinkedIn Link.Facebook Link.Instagram Link.Youtube Link.
Book A Call

Säljkonsult

March 26, 2021

Säljkonsult

Nu inleder vi på Nued en scoutingprocess efter Sveriges vassaste talanger inom försäljning. Vi behöver de bästa, mest seriösa och framförallt rätt personer att jobba med oss. Personer med samma värderingar som oss, som är redo att ta ett större kliv ut i världen. Processen ser ut som följande:

Nued kommer anställa 10 personer i en roll som säljkonsult till en 3 månaders scouting. Under dessa 3 månader kommer du jobba med att boka in möten med högt uppsatta beslutsfattare i företag som omsätter mellan 50-200 miljoner kronor. De personer som presterat bäst under dessa månader kommer få en möjlighet att gå vidare i företaget med en roll som Account Manager.

Så vilka är vi på Nued? Vi är ett nystartat creative agency i Örebro som jobbar med att utveckla och bygga upp starka varumärken till seriösa och drivna företag. Med en tanke på att skapa en mer hållbar framtid inom företagsvärlden satsar vi starkt på att jobba med frågor inom feminism, hbtq och liknande. Detta gör vi genom att jobba med rätt företag, med rätt budskap och lyfta dessa till en starkare marknadsposition så deras meddelanden är det vi ser i samhället.  Vi jobbar med marknadsföringsstrategier, kommunikation och för att skapa goda resultat. Vår process går ut på att göra en analys av våra kunders företag och sedan jobba för att öka deras försäljning, publicitet och marknadsposition. Det tidigare Boreal Films och Creative Communication slog ihop sina bolag i början av november 2020 och innan dess har vi tillsammans jobbat med ett flertal större kunder. Bland annat med Stadium, L’Oréal Paris, Huawei och Best Western.Vi som driver företaget har mer än 20års kombinerad erfarenhet av design, marknadsföring och kommunikation samt ett driv att bli världsledande i branschen. Inom 5 år vill vi vara de kreativa ledarna i Sverige, öppna ett kontor i Schweiz samt ha utvecklat en jämställd arbetskultur i Sverige. Därför jobbar vi bara med de allra bästa inom design, film och foto.

Dina främsta arbetsuppgifter som en säljkonsult kommer vara följande

●     Kontakta högt uppsatta beslutsfattare i SME-Företag och boka in möten.

●     Göra kortare research om dessa företag för att kunna föra en dialog.

●     Jobba med follow-ups.

Vad erbjuder Nued dig?

●     En unik möjlighet där du kommer jobba med seriös försäljning och seriösa kunder.

●     Möjlighet att jobba med fria vingar. Vi jobbar mellan 08:00 - 17:00 men tror starkare på att du ska nå mål än att räkna timmar.

●     En provisionsstege som möjligtvis kan vara den absolut bästa på marknaden. Vi jobbar med både vanlig och återkommande provision.●     Möjligheten att gå vidare i företaget som en certifierad Account Manager.

●     Vara med på en spännande resa hos ett helt nystartat företag med en seriös och strukturerad plan på att bli ett av världens största bolag.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är otroligt driven inom försäljning. Du gillar att jobba med seriös försäljning och sträva bort från att kränga saker. Du gillar att utvecklas och strävar efter att bli bättre. Du gillar företagsamhet och tycker att utveckling är spännande samt gillar idéen om att vara delaktig i ett startup. Vi söker även dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom företagsbranschen och är en duktig kommunikatör. Vi tror att människor med rätt tänk och rätt driv kan åstadkomma mer än människor som bara har erfarenhet. Har du även tidigare erfarenheter av grafisk design, marknadsföring, foto/film, eller något annat inom mediebranschen så är detta meriterande.

Apply here.

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.