Green phone icon "Call Nued".019-57-19-75
|
LinkedIn Link.Facebook Link.Instagram Link.Youtube Link.
Book A Call

Account Manager

March 25, 2021

Account Manager

Nu söker vi på Nued en Account Manager som vill vara med oss under resan mot att bli ett av Sveriges största företag inom kommunikation. Vi jobbar mot stora kunder och driver en process som kan ta upp mot, och över, 1 år. Ditt ansvar kommer vara skapa, utveckla och bibehålla starka relationer med en egen kundstock. Vi söker dig som har goda kommunikationsförmågor, bra försäljningsvana och ett högt driv. Samt dig som ser utveckling som motiverande.


Så vilka är vi på Nued? Vi är ett nystartat creative agency i Örebro som jobbar med att utveckla och bygga upp starka varumärken till seriösa och drivna företag. Med en tanke på att skapa en mer hållbar framtid inom företagsvärlden satsar vi starkt på att jobba med frågor inom feminism, hbtq och liknande. Detta gör vi genom vår egen marknadsföring samt strävar vi för att jobba med och lyfta företag som tänker liknande inom olika branscher. 


Vi jobbar med marknadsföringsstrategier, kommunikation och för att skapa goda resultat. Vår process går ut på att göra en analys av våra kunders företag och sedan jobba för att öka deras försäljning, publicitet och marknadsposition. Det tidigare Boreal Films och Creative Communication slog ihop sina bolag i början av november 2020 och innan dess har vi tillsammans jobbat med ett flertal större kunder. Bland annat med Stadium, L’Oréal Paris, Huawei och Best Western.


Vi som driver företaget har flera års erfarenhet av design och marknadsföring samt ett driv att bli världsledande i branschen. Under detta år har vi satt stora mål för företaget, innan november är slut 2021 har vi som mål att omsätta över 50 miljoner kronor. Inom 5 år vill vi vara de kreativa ledarna i Sverige, öppna ett kontor i Schweiz samt ha utvecklat en jämställd arbetskultur i Sverige. Därför jobbar vi bara med de allra bästa inom design, film och foto.


Dina främsta arbetsuppgifter som Account Manager kommer vara


Vad erbjuder Nued dig?


Vem är det vi söker?

Vi söker dig som är otroligt driven inom försäljning. Du gillar att jobba med seriös försäljning och sträva bort från att kränga saker. Du gillar att utvecklas och strävar efter att bli bättre. Du gillar företagsamhet och tycker att utveckling är spännande samt gillar idéen om att vara delaktig i ett startup. Vi söker även dig som har tidigare erfarenhet av försäljning inom företagsbranschen och är en duktig kommunikatör. Vi tror att människor med rätt tänk och rätt driv kan åstadkomma mer än människor som bara har erfarenhet. Har du även tidigare erfarenheter av grafisk design, marknadsföring, foto/film, eller något annat inom mediebranschen så är detta meriterande.

Apply here.

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.